Tulevat

LIIKE JA ENERGIA VIRTAUKSESSA – Sifu Markus Kahila

 

Liike ja energia virtauksessa -kurssi on jatkoa Sifu Markus Kahilan vuonna 2018 ohjaamalle Energian kierrätys liikkeessä -intensiiville. Viikonlopun sisältö tarjoaa uusia harjoitteita aiemmalle kurssille osallistuneille ja on upea mahdollisuus syventyä chi kungin maailmaan uusille tulokkaille.

Kurssin jälkeisissä syksyn lisätreeneissä syvennytään Markuksen ohjaamiin harjoitteisiin, sekä tutkitaan aiempien kurssien sisältöjä:

  • Spiraalien voima / Rob Poyton
  • Rangan liike ja liikkuminen lattiatasossa / Jukka Rajala
  • Suunnat ja suhteet kehossa ja tilassa / Heidi Vierthaler

 

KURSSISISÄLTÖ:

Liike, hengitys, meditatiivinen mieli, ja energian harjoittaminen kiinalaisissa perinnetaidoissa

Sifu Markus Kahilan ohjaama chi kung  -intensiivikurssi tutustuttaa osallistujat perinteisiin harjoitusmenetelmiin, jotka kehitettiin Kiinan Shaolin-temppeleissä jo 1500 vuotta sitten. Kurssin tarkoituksena on tarjota osallistujille menetelmiä kokonaisvaltaiseen terveyteen, huippusuoritukseen sekä henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tämän lisäksi opimme myös alkuperäisessä zen-harjoittelussa käytettyjä meditaatioharjoituksia, sekä kiinalaisissa harjoitusmuodoissa sovellettuja tapoja liikkeeseen, hengitykseen ja voiman kehittämiseen. Tavoitteena on auttaa kehonsa sekä mielensä korkeaan suorituskykyyn luottavia ammattilaisia ylläpitämään hyvää terveyttä, rentoutta, keskittymiskykyä ja korkeaa energiatasoa vuodesta toiseen, ja oppia tehokkaita tapoja kehonhallintaan.

MARKUS KAHILA BIO:

Kurssin ohjaaja Sifu Markus Kahila aloitti kiinalaisten perinnetaitojen harjoittelun vuonna 1999, ja on opettanut vuodesta 2005 lähtien Shaolin Wahnam -instituutin puitteissa Suomen Shaolin Nordicin pääohjaajana. Hän on erikoistunut kiinalaisiin taistelutaitoihin sekä terveyden ja huippusuorituksen saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen aidon, alkuperäisen sisäisen harjoittelun kautta.

AIKA ja PAIKKA:

LA 7.9. klo 12-16

SU 8.9. klo 11-15

Kulttuurikeskus Sähinä

(Heikkiläntie 10, Lauttasaari, Helsinki)

KURSSIMAKSU:

Kinesteetikot ry:n jäsenet 95€ 

(+ 25€ vuoden 2019 jäsenmaksu)

Jäsenhintainen maksu sisältää 8 lisätreenikertaa syksyn 2019 aikana. Lisätreenien sisältönä ovat Liike ja energia virtauksessa – kurssin sekä aiempien yhdistyksen järjestämien intensiivien sisältö.

Ei jäsenet 130€

https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/section/kurssit-workshops/

LISÄTREENIT:

Lisätreenien päivämäärät (oikeudet muutoksiin pidätetään) :

Osoite: Itälahdenkatu 18 A, Lauttasaari

sunnuntaisin klo 12-14

15.9., 22.9., 29.9., 10.11., 17.11., 24.11., 1.12., 8.12.

Pelkkä lisätreeneihin osallistuminen on myös mahdollista.

40€ + 25€ jäsenmaksu / 8 treenikertaa

https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/section/kurssit-workshops/

LISÄTIETOJA:

info@kinesteetikot.fi

www.kinesteetikot.fi

www.facebook.com/kinesteetikot.ry/

https://www.facebook.com/events/2213990285523038/