KINESTEETIKOT RY PANOSTAA MONIPUOLISEEN FYYSISEEN ESIINTYJYYTEEN

Kinesteetikot ry on vuonna 2015 perustettu yhdistys. Sen tarkoituksena on edistää kehollista tietoisuutta yhteiskunnassa, tukea esittävien taiteiden kehitystä, lisätä eri taidealojen yhteistyötä sekä kehittää taiteen ja tieteen välistä dialogia.

Kinesteetikot ry käynnistää elokuussa 2017 koulutustoiminnan fyysisestä ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille. Yhdityksen järjestämällä kokonaisvaltaisesti kehollisuutta kehittävällä kurssitoiminnalla on koko esittävien taiteiden alaa ja sitä kautta esittävien taiteiden yleisöjä palveleva yleishyödyllinen tarkoitus. Kehollisuudesta kiinnostuneet henkilöt, jotka eivät ole esittävien taiteiden ammattilaisia ovat myös tervetulleita osallistumaan kursseille.

Koulutustoiminta perustuu kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin kansainvälisten mestariohjaajien vetämiin tiiviskursseihin. Aiheina mm. KIERTEIDEN VOIMA, ENERGIAN KIERRÄTYS, VOIMA JA VASTAVOIMA sekä KEHON SISÄINEN MIELIKUVITUS. Jokaista tiiviskurssia seuraa kahdeksana sunnuntaina järjestettävä lisätreeni, jossa kurssien teemoja syvennetään kursseilla opittujen harjoitteiden ja osallistujien omien sovellusideoiden kautta. Viikoittainen pitkäjänteinen ja tinkimätön yhteinen fyysinen harjoittelu mahdollistaa opittujen tietojen ja taitojen syvällisen sisäistämisen.

Kinesteetikot ry:n jäsenet saavat mestarikurssin alennettuun hintaan sekä pääsevät osallistumaan ilman lisäkorvausta viikoittaiseen lisätreeniin.

Ensimmäisen intensiivikurssi järjestettiin 1.-3.9.2017 Helsingissä. Kurssin aikana tutkimme kierteiden voimaa englantilaisen taistelulajiasiantuntijan Robert Poytonin johdolla. Vuonna 2018 syvennyimme energian kierrätykseen chi kung ja tai chi ohjaaja Markus Kahilan kanssa sekä rangan liikkeeseen ja lattiatekniikkaan kehopainoharjoittelun edelläkävijän Jukka Rajalan johdolla. Vuonna 2019 tutkimme suuntia ja suhteita kehossa ja tilassa tanssija / koreografi Heidi Vierthaler kanssa ja syksyllä Markus Kahila ohjaa toisen chi kung kurssin.

LIITY JÄSENEKSI JA / TAI OSALLISTU KURSSILLE:

KYSY ROHKEASTI LISÄTIETOJA!

info@kinesteetikot.fi